Volk wil meer gerealiseerd zien uit ressort en districtsplannen

Collectief van Ondernemers adviseert open blijven winkels en aftrekken verlofdag werknemers bij bedrijven die toch sluiten
januari 31, 2014
SCUA: Onrust bedrijfsleven laatste grillen jaar van de Slang
januari 31, 2014
Show all

Volk wil meer gerealiseerd zien uit ressort en districtsplannen

Nickerianen willen meer gerealiseerd zien uit ressort- en districtsplannen. Dit kwam naar voren tijdens de hoorzittingen die vanaf dinsdag 21 januari worden gehouden in de vijf ressorten van Nickerie, de eerste voor het jaar 2014. De hoorzittingen waar burgers hun wensen en grieven aan de orde kunnen stellen, moeten bijdragen tot de samenstelling van verschillendE concept ressortplannen voor 2015. Hieruit moet medio dit jaar een districtsplan, gekoppeld aan een districtsbegroting voortvloeien, die in het kader van de financiële decentralisatie bij het ministerie van RO zullen worden ingediend. Hierna wordt door de overheid het bedrag bepaald dat voor het dienstjaar 2015 aan Nickerie zal worden gesteld en in het districtsfonds terecht moet komen.

Woensdag was het de beurt van ressort Nieuw Nickerie om haar plannen aan het matig opgekomen publiek te presenteren. U hoort de voorzitter van de ressortraad Nieuw Nickerie Soelescha Sing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.