Voertuigen over de kop op de Oost-Westverbinding

Contractors SMS plannen actie
december 22, 2016
Erdogan overtuigd dat moordenaar ambassadeur Gülen-lid was
december 22, 2016
Show all

Voertuigen over de kop op de Oost-Westverbinding

De politie van Moengo kreeg gisteren, woensdag 21 december,  de melding via de Centrale Meldkamer dat een auto over de kop was op de Oost-Westverbinding kilometer 67, ter hoogte van Perica. Het ging om een taxi met vijf inzittenden die op weg was naar Albina.

Op de plek aangekomen troffen de politieagenten de auto met drie gewonden aan. Volgens de autobestuurder kreeg hij ter hoogte van kilometer 67 een klapband met als gevolg dat de auto over de kop ging. Twee van de vrouwelijke slachtoffers die niet aanspreekbaar waren,  zijn voor medische behandeling met de ambulance van Moengo afgevoerd naar Albina.

De ambulance werd begeleid door de politie van Albina. Ter hoogte van de Negerkreek verloor ook de bestuurder van het politievoertuig de controle over het voertuig en ging ook over de kop. Hij heeft letsels opgelopen aan zijn arm. De plaatselijke arts heeft scherven uit zijn arm verwijderd en is hij voor specialistische hulp verwezen naar Frans-Guyana. Ook de twee vrouwelijke slachtoffers zijn overgebracht naar het buurland. Zowel de taxi als het dienstvoertuig zijn aanzienlijk beschadigd. KPS

Comments are closed.