Vluchtpoging roofverdachte eindigt in aanrijding en aanhouding

Polytechnisch college start volgend week in Nickerie
oktober 4, 2014
Sabrina Starke brengt successen en uitdagingen van Bill Withers tot leven
oktober 4, 2014
Show all

Vluchtpoging roofverdachte eindigt in aanrijding en aanhouding

De bestuurder van een blauwe Toyota Vitz probeerde vrijdagmiddag een politie-achtervolging te ontvluchten. De auto, die al geruime tijd in de gaten werd gehouden door een onopvallend voertuig van de politie, voerde plotseling zijn snelheid op. De bestuurder van de Vitz verleende op de kruising van de Hofstraat en de Drambrandersgracht geen voorrang aan het verkeer van de Hofstraat en veroorzaakte een aanrijding met een Toyota Premio.

De bestuurder zag zijn kans te voet te vluchten in de richting van de Waaldijkstraat. De politie-eenheden die de achtervolging inzetten, schoten gericht nadat waarschuwingsschoten de man niet tot andere gedachten bracht. Hierbij liep de voortvluchtige een schotwond op aan zijn onderbeen. De man werd uiteindelijk op de kruising van de Waaldijkstraat en de Drambrandersgracht aangehouden.

Door de botsing liep de bestuurder van de Toyota Premio een barst wond op aan zijn hoofd. Hij is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd. Ook het onopvallende politievoertuig liep schade op doordat het tijdens de achtervolging tegen een pick-up van EBS schuurde. De verdachte, die vermoedelijk werd gezocht voor roof, is met schotverwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

 

1 Comment

  1. Marengo schreef:

    MIJN VRAAG IS. HEEFT DE MOEDER VAN DIE DRIELING BEZOEK GEHAD VAN DE 1TH LADY WANT ZO HOORT HET. WAAROM NUPAS NAAR BUITEN MET ZO EEN SCHITTEREND NIEUWS. KINDEREN ZIJN GOD’S GAVE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.