Vijf verkeersdoden in kerstweekend

Covid-19:
december 28, 2020
Moeilijke tijden voor kippenboeren
december 28, 2020
Show all

Vijf verkeersdoden in kerstweekend

Drie tieners hebben in de nacht van donderdag op vrijdag het leven gelaten door een verkeersongeval. Een auto met vijf inzittenden raakte van de rijbaan aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg. De politie heeft ter plekke een dode op het wegdek aangetroffen, een slachtoffer lag in de goot onder de auto, terwijl de derde bekneld was geraakt. De brandweer heeft assistentie verleend om het ontzielde lichaam uit het voertuig te halen.

Een vierde inzittende is gewond geraakt aan het onderbeen en met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd. De 20-jarige chauffeur, die geen rijbewijs heeft, meldde zich uren na het ongeval aan bij de politie. De auto heeft een ijzeren poort, met zeven betonnen kolommen omvergereden. Het onderzoek is nog gaande.

In Commewijne reed een bromfietser zaterdag aan de Commissaris Thurkowweg tegen een brugleuning aan. De man, die in beschonken toestand was, overleefde het ongeluk niet.Op kerstnacht overleed eveneens een brandweerman onderweg naar het ziekenhuis aan de verwondingen, die hij had opgelopen tijdens een verkeersongeluk aan de Martin Luther Kingweg.De teller van verkeersdoden staat voor dit jaar op 70.Vorig jaar werd afgesloten met 80 fatale verkeersslachtoffers.

Comments are closed.