Vijf medailles voor Suriname Culinary Team

Ministers moeten bezuinigen; overheidsuitgaven te hoog
juni 16, 2015
Dating Site “Nice To Meet You”
juni 17, 2015
Show all

Vijf medailles voor Suriname Culinary Team

Vijf medailles, 1 award en 2 eervolle vermeldingen. Dat is de oogst van het Suriname Culinary Team tijdens de Taste of the Caribbean in Miami. Het culinaire evenement is in het weekend gehouden. Het team heeft zilver behaald tijdens de Team Competition. Lorenzo Harper heeft de bronzen plak in de wacht gesleept bij de Individual Beef & Seafood Competition. David Deul is goed bevonden voor zilver bij de Bartender of the Year Competition. Bij Chef of the Year Competition heeft Gilbert Wirjomoenawi brons behaald, terwijl Svaenny Soekotaroeno eveneens brons heeft gekregen bij de Junior Chef of the Year Competition. Xaviera Mijnhijmer heeft eervolle vermeldingen gekregen voor de Individual Cheese Cake Competition en de Pastry Chef of the Year Competition.

Soekotaroeno heeft samen met Suzette Diaz van Puerto Rico de Tony Mack Spirit award gewonnen. Deze twee junior chefs zijn beloond met deze award voor hun teamgeest en hartelijkheid. Zij stonden steeds klaar om hun collega’s te helpen en ondersteunen. De Tony Mack Spirit Award motiveert het tonen van eensgezindheid tijdens de competitie. Deze twee dames hebben dat op voortreffelijke wijze gedaan, wat niet onopgemerkt is gebleven. De Suriname Chefs Association (SCA) is trots op de geleverde prestaties van de groep. Met een voorbereiding van 5 maanden, is dit de prestatie die zij heeft neergezet.

The Taste of the Caribbean is een culinaire wedstrijd voor professionele koks en bartenders, die de Caribbean Hotel and Tourism Association organiseert. Teams van de verschillende Caribische (ei)landen krijgen de kans om hun talenten te tonen tijdens de vele wedstrijd elementen, zowel als team als individueel. Het Suriname Culinary Team team keert morgenochtend terug uit Miami.

Foto:Starnieuws

 

Comments are closed.