VHP wil met versoepeling regels partij stuwen naar ruime verkiezingswinst

Dagbladen overzicht dinsdag 13 maart 2018
maart 13, 2018
Klokkenluider Krishna Mathoera ingenomen met vordering onderzoek “drugs”boot
maart 13, 2018
Show all

VHP wil met versoepeling regels partij stuwen naar ruime verkiezingswinst

De leiding van de VHP heeft met overweldigende  meerderheid van haar leden, mandaat gekregen van het Congresbestuur, een aantal aanpassingen door te voeren. Zo zijn beperkingen in het partijstatuut geschrapt en daarvoor in de plaats, versoepelde regelgeving rond de oprichting van verschillende partijkernen en doorstroming van jongeren binnen partij- en politiek bestuurlijke organen van de partij, geregeld.

De veranderende doelstelling maakt de partij transparanter en voor een ieder beter toegankelijker, maar vergemakkelijkt ook het zicht op een gunstig verkiezings resultaat in 2020, zegt  Chandrikapersad Santhoki, leider van de VHP.

Tegenover Radio 10 verklapt Santhoki dat het Congres bestuur intussen ook al groenlicht heeft gegeven voor de start van haar landelijke verkiezingscampagne, welke voor begin Juni gepland staat.

VHP-voorzitter Chandrikapersad Santhoki in gesprek met Radio10.

De partij heeft afgelopen zondag in een drukbezochte vergadering een aantal cruciale besluiten genomen in aanloop naar de verkiezingen in 2020. Op diverse plaatsen in het partij statuut,  is door tussenkomst van het Congresbestuur, een aantal wijzigingen doorgevoerd in het partij statuut.

Dat de VHP menens is in 2020 regeerverantwoordelijk te nemen kwam voldoende tot uiting tijdens haar gehouden partij congres afgelopen zondag in partij centrum de Olifant.

Comments are closed.