Vete ex-minnaars eindigt in dodelijke steekpartij

Jim Hok verdachtmakingen aan zijn adres beu
oktober 24, 2015
Korpschef Tjin Liep Shie officieel vertrokken bij politieorganisatie
oktober 24, 2015
Show all

Vete ex-minnaars eindigt in dodelijke steekpartij

Een uit de hand gelopen ruzie tussen twee ex-minnaars, twee mannen in dit geval, is geëindigd in een steekpartij waarbij een van hen, Candia Amier, het leven liet. Het fatale incident voltrok zich vrijdagochtend bij een café in de omgeving Combe.

Volgens het politie onderzoek moet de aanleiding zijn geweest de beëindigde relatie tussen het slachtoffer en de verdachte Kelton A. De twee hadden een relatie van negen maanden die twee maanden geleden werd afgebroken. Dit zou zijn gekomen mede vanwege het fysiek geweld dat Kelton A, naar eigen zeggen, geregeld moest ondergaan.

Op de fatale avond zou Kelton A, in een café aan het praten zijn geweest met een groep mannen toen Amier zou zijn binnengekomen. Het latere slachtoffer moet jaloers zijn geworden, wat leidde tot een ruzie en uiteindelijk een handgemeen. Omstanders kwamen aanvankelijk tussen de twee waarna Kelton A, de politie belde. En terwijl hij stond te wachten op de politie zou Amier hem weer hebben aangevallen en moet Kelton A. het latere slachtoffer in de borst hebben gestoken met een scherp voorwerp. Kort na aankomst van de politie gaf Amier de geest. Kelton A is aangehouden.

2 Comments

  1. Andre Baidjoe schreef:

    Kwestie van ongecontroleerde verwarring wie de echte was!!!!!!

  2. Sven L Trustfull schreef:

    Steekpartij Valentino J Messi .. STEEK partij!!