Verwarring compleet: Politie komt terug op verklaring valse aangifte ondernemer Jhauw

Productiefaciliteiten Wageningen maart 2015 weer in bedrijf
november 12, 2014
Sport 12 november
november 12, 2014
Show all

Verwarring compleet: Politie komt terug op verklaring valse aangifte ondernemer Jhauw

De politie is teruggekomen op hun eerdere verklaring, dat ondernemer Ramsoender Jhauw, valse aangifte zou hebben gedaan tegen collega ondernemer Dassasing, omdat die hem zou willen laten liquideren.

Dit laat de politie weten in een persbericht.

 

Dit maakt de verwarring in deze zaak compleet. Precies een week geleden bevestigde de politie nog, dat Jhauw vermoedelijk iemand betaald zou hebben om de ondernemers Lall en Prashant Dassasingh te beschuldigen, dat ze hem wilden laten ombrengen door een huurmoordenaar. De verdachte zou terug zijn gekomen op zijn eerdere verklaringen.

 

Vorige week bevestigde politiewoordvoerder Humphrey Naarden aan DWT, dat zij twijfelden aan de juistheid van Jhauw’s aangifte. De politie had toen sterk de indruk, dat Jhauw het verhaal over het complot tegen hem, zelf in elkaar had gezet. Jhauw ontkende dit vrijwel direct.

 

Nu zegt de politie dat geen sprake is van valse aangifte van Jhauw en dat een en ander op een misverstand berust. De politie zegt echter dat de vermoedelijke huurmoordenaar, nu iets anders verklaart dan hij aanvankelijk aangaf. Het onderzoek in deze zaak is nog gaande, laat de politie weten.

 

Door de verwarrende en ongelukkige verklaringen van de politie, zijn media en de gemeenschap compleet in het ongewisse, over wat er nu precies aan de hand is.

 

 

1 Comment

  1. Gilly Emanuelson schreef:

    Gaat dit ding zo door blijven gaan of xo????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.