Relatie met Wageningen University & Research
juli 2, 2019
Vicepresident Adhin:
juli 2, 2019
Show all

Vermist kindje terecht:

Woningbranden eisen in totaal vijf kinderlevens

De voorlichtingsdienst van de brandweer meldt dat het vermist kindje bij de brand aan de Ellestraat in de wijk Ramgoelam terecht is. Het kind, een meisje, was bij de buren achtergelaten.

Bij een woningbrand in Pontbuiten is dinsdagochtend een 1-jarige peuter overleden. De brand vond plaats aan de Petrusweg. De brandweer vond tijdens het blussen het verkoolde lichaampje. Niet lang daarna stond opnieuw een woning, ditmaal aan de Ellestraat, in lichterlaaie. Ook daar waren kinderlevens te betreuren gaf brandweervoorlichter Ulrich Coats Radio 10 desgevraagd mee.

De oorzaken van beide branden worden onderzocht door de afdeling Kapitale Delicten van de politie. De brand aan de Ellestraat heeft de levens geëist van een 5-jarige jongen, een tweeling van vier jaar en een 2-jarige; allen jongens aldus de brandweervoorlichtingsafdeling. Net als het slachtoffertje van de vuurzee aan de Petrusweg waren ook zij alleen en opgesloten achtergelaten in de woning. De brandweer doet wederom een beroep op vooral ouders om kinderen niet alleen te laten. Kinderen op kinderen laten letten brengt zoals in de praktijk jammerlijk wordt uitgewezen de nodige gevaren met zich mee.

Comments are closed.