Verkeersongeval met zwaar gewonden

Dagbladen overzicht 18 maart
maart 18, 2014
Stunten komt motorfietsbestuurder duur te staan
maart 18, 2014
Show all

Verkeersongeval met zwaar gewonden

De 48-jarige autobestuurder Bisoenpersad R. is gisteren in verzekering gesteld, omdat hij onder invloed van alcohol zijn auto over de Martin Luther King weg bestuurde. Hij had hij mede inzittenden in zijn voertuig. De mede inzittenden waren de heer R.K. (38 jr), mevrouw U.O.(37 jr.) en de jongens S.O. en P.K. respectievelijk 15 om 11 jaar oud.

De verdachte Bisoenpersad reed vermoedelijk met een hoge snelheid. Op een gegeven moment verloor hij de controle over zijn auto en ramde een elektriciteitsmast waarna zijn voertuig in de trens langs de weg terecht kwam. Alle mede inzittenden zijn zwaar gewond geraakt en ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Behalve dat de verdachte is opgesloten is zijn rijbewijs ook ingevorderd.

Vermeld dient te worden dat volgens de Rijwet de bestuurder van een voertuig of motorrijtuig  strafbaar  is als uit een ademanalysetest blijkt dat  hij een alcohol gehalte van minimaal 220 microgram per uitgeademde lucht heeft.  De rechter mag zo iemand de rijbevoegdheid ontzeggen tot maximaal 5 jaar. Bij de verdachte Bisoenpersad was de meeting ver boven het minimale.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.