Verdachte in beeld in politieonderzoek zaak Jhauw

Wakay pompen stilgelegd wegens gebrek aan brandstof
januari 7, 2015
Odo van de dag
januari 7, 2015
Show all

Verdachte in beeld in politieonderzoek zaak Jhauw

Het onderzoek in de zaak van een vermeend moordcomplot tegen ondernemer en politicus Ramsoender Jhauw is nog in volle gang en is politie is in dit verband een verdachte op het spoor. Dit verneemt Radio 10 uit betrouwbare bron. De man wordt ook gezocht in verband met andere niet-gerelateerde strafbare feiten, waaronder diefstal met geweldpleging. Niet duidelijk is wat zijn betrokkenheid is in de zaak Jhauw.

In eerste instantie beschuldigde de Surishopping directeur collega ondernemers, vader en zoon Dassasingh, van het beramen van een moordcomplot tegen hem. Dit in de nasleep van de brandweergunning kwestie, waar Jhauw het onderspit heeft moeten delven, in zijn vordering tegen de Staat.

De Dassasings spanden op hun beurt een rechtszaak aan tegen Jhauw, wegens laster en het aantasten van hun goede naam en eer. Daarna kwam naar buiten dat Jhauw het vermeend moordcomplot tegen hem, zelf in elkaar zou hebben gezet en de vermeende huurmoordenaar zou hebben betaald, om valse verklaringen af te leggen. De politie maakte toen melding van een valse aangifte van Jhauw.

Dit werd daags daarna weer ongedaan gemaakt en bood de politie excuses aan voor hun voorbarigheid. Uiteindelijk werd vastgesteld dat er wel sprake zou zijn van een moordcomplot tegen Jhauw.

Daarbij werd niet duidelijk wie dan wel een moordplan zou hebben beraamd en wie de verdachten in deze zaak zijn. Het onderzoek duurt nog voort en is de politie op zijn minst één verdachte op de hielen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.