Van Ommeren was niet aan het stunten; reed wel met veel te hoge snelheid

Meisjes weggenomen bij moeder die hen vermoedelijk seksueel exploiteerde
maart 26, 2014
Perikelen binnen Santos Nickerie opgelost
maart 26, 2014
Show all

Van Ommeren was niet aan het stunten; reed wel met veel te hoge snelheid

Een nader onderzoek rond het verkeersongeval op 17 maart, als gevolg waarvan motorrijder Rezah van Ommeren zwaargewond raakte en overleed, heeft onomstotelijk vastgesteld dat het slachtoffer niet aan het stunten was.

Wel is duidelijk geworden dat van Ommeren met veel te hoge snelheid reed en dat dit waarschijnlijk heeft bijgedragen tot het ontstaan van de voor hem fatale situatie.

Volgens het onderzoek reed Van Ommeren met hoge snelheid op zijn motor over de Henry Fernandesweg in de richting van het crematieoord. Door onduidelijke oorzaak kwam hij met zijn motorfiets te vallen, gleed over het wegdek, en belandde op rechterrijhelft. Op dat moment kwam een personenauto vanuit de tegenovergestelde richting aanrijden.

Rezah en zijn motorfiets kwamen in botsing met de auto. Als gevolg van deze klap werd van Ommeren terug geslingerd naar de andere kant van de weg, waar hij in botsing kwam met een elektrische mast. Hierdoor liep hij zware fracturen op.

De verwarring rond de toedracht van het ongeluk ontstond volgens de jongste verklaring van de politie, doordat in het eerste verhoor van getuigen direct na het incident is verklaard, dat het voorwiel van de motorfiets in de lucht was, kort voordat de motorfiets tegen de auto aankwam.

 

Gevoeglijk is toen aangenomen dat van Ommeren aan het stunten was.

De politievoorlichting betreurt het dat er ongerief is ontstaan uit de eerdere berichtgeving over het verkeersongeval van Rezah van Ommeren.


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.