Van Coblijn NPS: President verdient pak slaag

Secretaris Generaal Unasur komt naar Suriname
januari 19, 2015
Na precies een jaar weer hagel in Suriname
januari 19, 2015
Show all

Van Coblijn NPS: President verdient pak slaag

Het gaat enorm slecht met het land. Zo slecht dat president Desi Bouterse een pak slaag verdient, omdat hij met een falend beleid het zover heeft laten komen. Dat zei John ‘Cobi’ van Coblijn, voorzitter van NPS-Paramaribo zaterdagavond in Grun Dyari.

 

De afdeling Paramaribo hield daar haar Opo Yari-vergadering. Van Coblijn maakt zich grote zorgen om de toenemende sociale ongelijkheid. “We zijn niet op aarde gekomen om arm te sterven. U bent op aarde gekomen fu abi wan moi libi”, hield de politicus zijn gehoor voor.

 

Een aantal regeringsleden verdient een stevig pak slaag zei de afdelingsvoorzitter, er aan toevoegend “ook de president”. De regering heeft enorm veel geld in handen gehad om ontwikkeling te brengen voor de samenleving, maar heeft dat niet gedaan, stelde Van Coblijn. Hij voerde aan dat anno 2015 mensen in Paramaribo nog in bittere armoede leven. Er zijn mensen van middelbare leeftijd die nog nooit onder een douche zijn gebaad, of een stromende wc in huis hebben. Ze moeten het nog doen met een plee. De komende vijftien jaar zal de NPS radicaal met deze misstanden afrekenen, beloofde Van Coblijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.