10 Mobiel – Rishi Kandhai – 14 oktober 2021
oktober 14, 2021
Bond SWM wil uitvoering afspraak Bemiddelingsraad
oktober 15, 2021
Show all

Vaccinatie bereidheid is toegenomen

De vaccinatie bereidheid is de toegenomen. Dat zei Medisch directeur ‘s Lands Hospitaal en voorzitter Stuurgroep Covid Communicatie, Soenita Nannan Panday-Gopisingh gisteren op de wekelijkse Covid persconferentie. Het aantal prikjes dat gezet wordt heeft de verwachting van de stuurgroep overtroffen de afgelopen weken. “En daar zijn wij de burgerij heel dankbaar voor” aldus Nannan Panday. Dokter Javier Asin, Coördinator van het vaccinatieprogramma, geeft ook toe dat de animo behoorlijk is toegenomen. Een grote site is vanaf vandaag open, 7 dagen in de week, buiten normale werkuren en ook in de weekenden zegt Asin. Ook is een uitgebreid Health Education Programma speciaal uitgezet voor buurten.

Asin ging ook in op het uitgelekte document in de media, met betrekking tot de wet uitzonderingstoestand over het verplicht vaccineren. Dit geschrift was voor de juridische toetsing van mogelijke verplichting in geval dat nodig is. Maar dat is nu niet aan de orde, benadrukt Asin. Hij zegt alle vertrouwen te hebben in de campagne. Dat is al voldoende, zonder te komen tot het moment dat er sprake moet zijn van verplichting.

U hoorde dokter Javier Asin, Coördinator van het vaccinatieprogramma gisteren tijdens de wekelijkse Covid persconferentie.

Comments are closed.