Upgrading vertrekhal J.A.Pengel airport begonnen

IMF vindt belasting goed middel tegen inkomensongelijkheid
oktober 12, 2017
Minister Welzijn blijft bij uitspraak: “Orkaangeweld oorzaak verhoogde benzine prijs”
oktober 12, 2017
Show all

Upgrading vertrekhal J.A.Pengel airport begonnen

De bouwwerkzaamheden in verband met de modernisering van de vertrekhal van de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven zijn  op dinsdag 10 oktober van start gegaan. Bij de overname in 2016 door de NV. Luchthavenbeheer is volgens directeur Vijay Chotkan vooral gekeken naar de behoeften van het luchtvavenbedrijf en de reiziger.

Volgens de architect, Derrick Emanuels, zal met deze upgrading, zichtbare verandering komen in de fysieke verschijning van de nu bestaande faciliteiten. De vertrekhal zoals die er nu bijstaat is reeds achterhaald.

Voor de N.V. Luchthavenbeheer is het van belang dat de tering naar de nering wordt gezet. De luchthaven directeur geeft aan blij te zijn met de constructieve houding van de vroegere beheerder van de vertrekhal, de SLM.

Directeur Vijay Chotkan van de N.V. Luchthavenbeheer. In deze fase van de upgrading zullen de aankomst- en vertrekhal met elkaar verbonden worden. daar is er een speciale reden voor.

U hoorde Derrick Emanuels van het architectenbureau DAS. De bouwwerkzaamheden op de Pengel internationale luchthaven worden uitgevoerd door Brick by  Brick Constructions en zullen 6 tot 8 weken duren.

 

 

Comments are closed.