Universal Music onder de indruk van C Futego

Para pakt strijd tegen Chikungunya gericht aan
oktober 7, 2014
Adhin ondersteunt vereniging voor dyslexie
oktober 7, 2014
Show all

Universal Music onder de indruk van C Futego

Surinames vrouwelijke DJ C Futego maakt nieuwe muziek bij Universal Music Group, het platenlabel in Los Angeles. Zij willen meer eigen producties van haar horen en daarom mag zij gratis gebruik maken van de faciliteiten van Rondor Music, onderdeel van de Universal Music Group.

Chantal Hewitt zoals ze heet vertrok in september naar Amerika om op een bruiloft te draaien, toen een huwelijksgast, werkzaam bij Universal Music, onder de indruk raakte van haar muziek. Hij nodigde haar vervolgens uit voor een gesprek. Toen DJ C Futego de Ware Tijd enkele maanden geleden meedeelde op een bruiloft in Amerika te zullen draaien, hoopte ze al deals te kunnen krijgen. Die hoop is werkelijkheid geworden.

Afgelopen vrijdag ging ze voor een kennismakingsgesprek naar Universal. Zelf heeft ze het idee dat dat goed verliep. Chantal is van plan haar tijd daar de komende dagen ook door te brengen, zolang ze nog  in Amerika is. “We zijn nog in de kennismakingsfase.  Er is nog geen deal, maar het is al een hele eer om uitgenodigd te zijn.” Mocht ze een goede deal krijgen, dan tekent ze graag een samenwerkingsovereenkomst bij het platenlabel. In november is ze weer in Suriname.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.