United Caribbean Business Fair brengt ondernemers samen

Waterschappen Nickerie krijgen goedkeuringsbeschikkingen in handen
juli 4, 2018
Dagbladen overzicht – woensdag 4 juli 2018
juli 4, 2018
Show all

United Caribbean Business Fair brengt ondernemers samen

Deelnemersveld bestaat uit ruim 20 landen

In Suriname wordt dit jaar een van de grootste business-to-business beurzen in de regio gehouden. Het gaat om de United Caribbean Business Fair (UCBF) die van 25 oktober tot en met 28 oktober wordt gehouden, bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF).

Ondernemers uit ongeveer 15 Caribische landen worden verwacht mee te doen aan de beurs, alsook uit enkele economische grootmachten waaronder China en India.

Het Surinaams bedrijfsleven zal met de deelname van enkele toonaangevende bedrijven ook ruim vertegenwoordigd zijn. Tijdens het evenement worden er 10 seminars gehouden die te maken hebben met het ondernemerschap op lokaal, regionaal en internationaal gebied, en hoe die naar een hoger niveau getild kan worden, aldus Edward Lee.

Edward Lee, de directeur van de United Caribbean Business Fair. Deze activiteit vindt plaats van 25 oktober tot en met 28 oktober in de beurshal van KKF. Er zullen meer dan 180 exposanten uit zeker 20 landen aanwezig zijn om met elkaar en Surinaamse ondernemers in dialoog te treden en businessdeals te sluiten.

Comments are closed.