Tyrone Spong gaat voor Latijns Amerikaanse wereld Bokstitel

Politie tast nog in duister over plannen ‘Chinese’ bende
oktober 5, 2017
Vakbonden willen internationale aandacht voor vertrapping arbeidsrechten onderwijsgevenden
oktober 5, 2017
Show all

Tyrone Spong gaat voor Latijns Amerikaanse wereld Bokstitel

Tyrone Spong staat zaterdag 7 oktober na ruim een half jaar weer in de boksring. Deze keer neemt hij het in een titelgevecht in Mexico op tegen de Mexicaan Sergio ‘La Tota’ Ramirez. Het zal zijn tiende bokspartij worden maar het is het eerste titelgevecht voor Spong. Er zal gevochten worden voor de WBC Latin American Title of the World.

Spong verdedigt tijdens deze belangrijke wedstrijd dan de Surinaamse vlag voor de WBA Latijns Amerikaanse Bokstitel in de zwaargewichtklasse. Tyrone Spong meer bekend als ‘The King of the Ring’ heeft eerder al negen bokswedstrijden achter de rug die hij won middels KO. Spong geeft aan langdurig en intensief te hebben getraind voor deze wedstrijd. Aangezien het een wedstrijd is die op papier 10 rondes duurt, heeft hij zich ook daarop goed voorbereid.

In feite stond dit gevecht twee weken geleden op programma in Miami, Amerika. Maar vanwege orkaan Irma die over Florida raasde, ging de wedstrijd niet door en is het gepland voor zaterdag 7 oktober in het Domo Unidad Deportiva del F.U.T.V., in Merida Mexico.

Spong geeft aan, in deze wedstrijd alles te geven om Suriname, zichzelf en  zijn fans trots te maken. Als boodschap geeft Spong aan de jeugd mee, als je gelooft in jezelf en je werkt hard is alles mogelijk.

Comments are closed.