Tweede virtuele editie Jongeren Informatiebeurs dit jaar

Vandaag In Het Verleden – 27 juli 2021
juli 27, 2021
Actie milieu-inspecteurs sinds juni opgeheven
juli 28, 2021
Show all

Tweede virtuele editie Jongeren Informatiebeurs dit jaar

De Jongeren Informatiebeurs wordt dit jaar wederom virtueel gehouden. Dat, vanwege de aanhoudende coronapandemie. Tijdens de tweede virtuele editie zal onder meer veel aandacht worden besteed aan de vernieuwingen die in het onderwijs worden doorgevoerd, geeft Vernon Kersout van Stichting Jongeren Welzijn aan, aan Radio 10. Jongeren hebben behoefte aan informatie om zodoende een welbewuste keuze te maken voor wat betreft hun carrièreplanning en persoonlijke ontwikkeling, zegt Kersout.

De organisatie zet zich in om, ondanks de uitdaging die de COVID-crisis vormt, te voldoen aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat betekent ook naar jongeren toe in het binnenland en/of in gebieden waar het internetbereik te wensen overlaat.  

Tot zover Vernon Kersout van Stichting Jongeren Welzijn. De stichting houdt sedert haar oprichting in 1994 al ruim 20 jaar de jongereninformatiebeurs. Alle updates van de beurs, die duurt tot en met 30 juli, zijn te vinden op de Facebookpagina van de Stichting Jongeren Welzijn en zijn te volgen andere actualiteitenprogramma’s.

Comments are closed.