Tweedaagse wandelmars Nickerie succesvol verlopen

Radio 10 Sport maandag 14 augustus
augustus 14, 2017
OWT7C-minister Miranda zegt: Mediaraad zal niet aan de persvrijheid komen
augustus 14, 2017
Show all

Tweedaagse wandelmars Nickerie succesvol verlopen

Mungra Medisch Centrum winnaar Algemene klasse

Organisatie maakt zich op voor 2018

De tweedaagse wandelmars van Nickerie, die is gelopen op 11 en 12 augustus, is succesvol verlopen. Het Mungra Medisch Centrum (MMC), voorheen het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Suriname, is in de Algemene klasse de winnaar geworden. Op de tweede en derde plaats eindigden respectievelijk Zulu Brassband en Telesur. In de Scholen klasse kwam de Schneiders Howard school als beste uit de bus, OS Delhiweg en de OS Van Pettenpolder schreven daar respectievelijk de plaatsen 2 en 3 op hun naam.
Er waren speciale prijzen voor het Zuster Dankers Centrum voor dubbel gehandicapten, het Blindencentrum en de Rolstoelvereniging Nickerie. Ook de oudste en jongste deelnemer aan de Twin 2017 kregen een prijsje.

De organisatie twijfelt er niet aan dat de wandelmars in de smaak is gevallen en is trots op wat Nickerie heeft weten te presteren. Twin-voorzitter Dennis Nelom zegt dat er al wordt uitgekeken naar 2018.

 Dennis Nelom, de voorzitter van de organisatie Twin 2017, een verzameling van bedrijven, instanties en organisaties in Nickerie die, nadat de BVSS zich terugtrok, zich heeft opgeworpen om het evenement toch in stand te houden. Aan de tweedaagse wandelmars deden in totaal 28 groepen mee, waaronder uit Coronie en Apoera, en zo een 130 individuele wandelaars. De Finabank was de hoofdsponsor van deze wandelloop.

Comments are closed.