Touroperator Premchand krijgt award van Guyana

First Lady Ingrid Bouterse – Waldring verrast kinderen met cadeautjes
december 3, 2013
Sport 3 december
december 3, 2013
Show all

Touroperator Premchand krijgt award van Guyana

De ondernemer Vinodh Premchand van ‘Garage De Eenheid’ uit Nickerie heeft een award gekregen van het Guyanese ministerie van Toerisme. Premchand brengt per maand gemiddeld honderd toeristen naar het buurland. Dit doet hij al bijkans vier jaar. “Ik ben blij met de erkenning die ik heb gekregen”, zegt Premchand aan Starnieuws.

Voor US$ 200 haalt hij mensen uit diverse delen van het land op en vervoert hen naar Guyana. “In de prijs is inbegrepen twee overnachtingen, zeven warme maaltijden, veerkosten en transport”, vertelt de ondernemer. Hij zegt niet te gaan voor een woekerwinst, maar toch kwaliteit te leveren aan de toerist. Premchand merkt op dat hij vaak ook extra beloning krijgt van mensen die genoten hebben van de toer.

Ook een gezellige dag buiten Georgetown maakt deel uit van het pakket dat hij aanbiedt. “Ik heb mijn leven aan de Heer overgedragen. Ik wil mijn medemens dienen en ik voel me heel gelukkig met wat ik doe. De meeste mensen zijn heel dankbaar. De award die ik heb ontvangen, zie ik als een beloning voor het werk dat ik met liefde doe”, zegt de touroperator. Bron: Starnieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.