Toerisme maand: duurzaam toerisme een gereedschap voor ontwikkeling

Woningbouwproject met China in startblokken
september 14, 2017
102 Surinamers al op de lijst die weg willen van St.Maarten
september 14, 2017
Show all

Toerisme maand: duurzaam toerisme een gereedschap voor ontwikkeling

In het kader van wereld toerisme dag op woensdag 27 september is er door de Stichting Toerisme Suriname ook een toerisme maand ingesteld om meer aandacht te besteden aan de toerisme sector in ons land.  Deze toerisme maand loopt van 1 september tot en met 29 september.

Gedurende de hele maand september zijn er activiteiten gepland om de toerisme maand te vieren. Het thema voor deze editie van de toerisme maand is: Duurzaam toerisme, een gereedschap voor ontwikkeling (Sustainable tourism a tool for development.)

Serge Lo Fo Wong, medewerker marketing STS geeft aan dat met dit thema de Surinaamse gemeenschap bewust gemaakt moet worden van ons toeristisch product. Als men praat over het Surinaams Toeristisch product wordt er veel al gesproken over het binnenland, de verschillende restaurants en hotels en onze historische binnenstad geeft Lo Fo Wong aan.

Voor het succesvol uitdragen van Suriname in het buitenland zegt James Akewaje manager stichting toerisme Suriname dat er daarvoor de nodige financiën moeten worden vrijgemaakt.

James Akewaje manager stichting toerisme Suriname en daarvoor Serge lo fo wong medewerker marketing STS. 27 september is wereld toerisme dag en daarvoor organiseert het STS een toerisme maand. Op de Fb pagina van de organisatie kan men alle activiteiten volgen.

Comments are closed.