TJIN LIEP SHIE WEERSPREEKT AANTIJGINGEN BELFORT

Volgens president Bouterse: “Sociale partners betrokken bij aanpassing stroomtarief”
april 15, 2016
LEERKRACHT ‘TRANCE-INCIDENT’ VECHT OVERPLAATSING AAN
april 15, 2016
Show all

TJIN LIEP SHIE WEERSPREEKT AANTIJGINGEN BELFORT

Waarnemend directeur van Justitie en Politie, Humphrey Tjin Liep Shie, ontkent dat een voortvluchtige verdachte thuis bij hem was ondergedoken toen deze door de politie werd opgespoord. Abop-assembleelid Edward Belfort zei dinsdag in het parlement informatie te hebben dat een voortvluchtige verdachte zich op het woonadres van Tjin Liep Shie had schuilgehouden en naderhand was ondergedoken met een dochter van de directeur.

De volksvertegenwoordiger wilde van de regering weten of zijn informatie op waarheid berust. De verdachte zou betrokken zijn bij de geruchtmakende inbraak eind vorig jaar bij warenhuis Kirpalani. “De bewuste persoon heeft nooit één voet in mijn huis gezet en deze persoon heb ik ook nooit onderdak geboden”, zegt de toenmalige korpschef met klem tegen de Ware Tijd. Hij voegt eraan toe dat anders dan wat Belfort heeft beweerd, zijn dochter ook nimmer was ondergedoken. “Ik heb dagelijks contact met mijn dochter.”

Wie de situatie waar hij woont ziet, zal volgens Tjin Liep Shie duidelijk merken dat zijn huis en dat van zijn dochter en haar gezin, gescheiden zijn door een omrastering. Hij bouwde het huis zeven jaar geleden voor haar. Waar de politie de verdachte is gaan zoeken “is niet mijn adres”, zegt de directeur Tjin Liep Shie is zeer ontstemd over de verdachtmakingen van de Abop-parlementariër. Hij vindt dat Belfort misbruik maakt van zijn parlementaire onschendbaarheid om smaad en laster te plegen tegen eerbare burgers. DWT

Comments are closed.