Telesur presenteert nieuwe partner WebHelp

Dagbladen overzicht – 6 december 2019
december 6, 2019
10 Mobiel – Sunayna Wahi – 6 december 2019
december 6, 2019
Show all

Telesur presenteert nieuwe partner WebHelp

Telecomprovider Telesur zit sinds januari dit jaar in een joint-venture met WebHelp. Eerder, rond 2009, ging het bedrijf een partnerschap aan met Telenamic Call Centre. Nu deze uit het verbond is gestapt heeft WebHelp de aandelen van het bedrijf overgenomen. Eén van de voordelen van het samenwerkingsverband is dat er werkgelegenheid is gecreëerd. Ruim 400 personen zijn werkzaam in de callcenter, want de medewerkers blijven gehandhaafd, zei Telesur-directeur Mike Antonius donderdag op een persconferentie in Torarica.

Telesur-topman Mike Antonius, over de joint-venture met WebHelp. Webhelp is een internationaal bedrijf verspreid over 140 locaties wereldwijd en vanaf 2011 actief in Suriname: toen in zee met de Firma Kersten. Het bedrijf moet niet geclassificeerd worden als een callcenter, maar als een ‘business proces outsourcer’ meent directeur Frank Meyer, met speciaal getrainde werknemers.

Frank Meyer, directeur van WebHelp dat nu in de plaats van Telenamic opereert in partnerschap met Telesur. Meyer verwacht op basis van de 50/50 venture het komend jaar een sterke groei.

Comments are closed.