Taxiland compleet op de schop met lancering Suriname Taxi Centrale

Parlementariër Breeveld eist transparantie in kwestie verduistering ATV
maart 29, 2014
Nieuw Nickerie ondergaat facelift
maart 29, 2014
Show all

Taxiland compleet op de schop met lancering Suriname Taxi Centrale

De taxiwereld in Suriname moet er vanaf vandaag compleet anders uit gaan zien. Althans, er moet in ieder geval een begin mee worden gemaakt, meent Gilbert Purperhart directeur eigenaar van de Suriname Taxi Centrale. Purperhart belooft een unieke manier van exploitatie van het taxiwezen, dat Suriname niet eerder heeft meegemaakt, te beginnen met de herkenbaarheid, de opvallende gele auto’s en de snelle bereikbaarheid via het viercijferig telefoonnummer 1660.

Het nieuwe zogenaamde dispachers systeem dat door STC wordt gehanteerd, dat wordt ondersteund door een GPS systeem, moet de klant op elke willekeurige locatie binnen Paramaribo zo snel als mogelijk bedienen.

STC voert volgens Purperthart de veiligheid van zowel de bestuurder als de passageier hoog in het vaandel. Zij zijn dan ook een van de weinige bedrijven die haar inzettenden preventief meeverzekert.

 

Gilbert Purperhart directeur eigenaar van de Suriname Taxi Centrale. Purperhart introduceert vanaf vandaag met zijn Suriname Taxi Centrale een nieuwe manier van exploitatie van het taxiwezen, zoals we dat onder andere kennen in grote steden als New York of Miami en zelfs al in buurland Guyana zijn waarde bewijst.

Rond 11.30 vanochtend zal de Domineestraat volgens directeur Purperhart, geel kleuren, wanneer de auto’s in collonne zullen rijden en de nieuwe dienst en aanpak zullen worden geintroduceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.