Tabernacle of Faith Ministries roept op tot vaccinatie

President Santokhi ontkent breuken in coalitie
oktober 6, 2021
10 Mobiel – Gracia Ormskerk – 6 oktober 2021
oktober 6, 2021
Show all

Tabernacle of Faith Ministries roept op tot vaccinatie

Vaccin heeft niets te maken met anti-Christ

Apostel Eric Tjin Kon Kiem en Pastor Henna Tjin Kon Kiem van de ‘Tabernacle of Faith Ministries’ roepen hun leden en anderen op, zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Deze oproep is via sociale media verspreid. In gesprek met Radio 10 zegt apostel Tjin kon Kiem dat God niet voor niemendal wetenschappers de wijsheid heeft gegeven om een medicijn te kunnen maken tegen een virus, als het immuunsysteem het laat afweten. Zijn gemeente zelf is van plan om aanstaande zaterdag een vaccinatiedag te houden op het terrein van de Tabernacle, aan de Kwattaweg. Volgens Tjin Kon Kiem heeft het vaccin niets te maken met het merkteken van ‘het beest’, zoals wordt gepropageerd. Toen de wereld jaren terug ook gebukt ging onder een influenza-pandemie, werd de zogeheten ‘anti-Christ’ niet aangehaald. Hij moedigt eenieder aan om zich te laten inenten tegen COVID-19, maar stelt dat het natuurlijk niet verplicht is.  

Naar zeggen van Tjin Kon Kiem zijn een aantal mensen in zijn gemeente besmet geweest. Zo’n tien personen moesten in isolatie en 1 kwam te overlijden, nadat die een tijdje moest doorbrengen op de ICU. De apostel is ook geconfronteerd met mensen die weigeren zich te laten vaccineren. Onder wie ook geestelijke leiders.

Apostel Eric Tjin Kon Kiem van de Gemeente ‘The Tabernacle of Faith Ministries’. Op het kerkterrein aan de Kwattaweg wordt zaterdag een vaccinatiedag gehouden. Dat kan met Astra-Zenica, Pfizer en Sinopharm.

Comments are closed.