SWM toont sociaal gezicht aan leerkrachten Albina

Vandaag In Het Verleden 27 november
november 27, 2013
Onderwijs VOJ Albina volledig plat
november 27, 2013
Show all

SWM toont sociaal gezicht aan leerkrachten Albina

“Ik kan dit pinaren van de leerkrachten niet meer aanzien. We zullen donderdag werken aan de aansluitingen. Maar let wel, Minov heeft niet betaald.” Ruben Ravenberg, directeur van de Surinaamse Water Maatschappij vestiging Oost, zegt ondanks de leugen zich sociaal te willen opstellen. De wateraansluiting is al volledig gereed. De SWM-medewerker hoeft alleen de kraan open te draaien.

Bert Eersteling, hoofd Bureau Onderwijs Binnenland, heeft via de Ware Tijd verklaard dat er voor de nutsvoorzieningen was betaald. Minov blijkt de rekening van de SMW te hebben beantwoord met een bestelbon.  SWM-directeur Ravenberg reageert zeer verontwaardigd. “Met een bestelbon kun je geen waterrekening betalen.”Hij zegt dagelijks de stortingen bij te houden. “We behandelen iedere klant volgens dezelfde regels. Minov heeft nooit gestort, dus mag ik eigenlijk niet aansluiten.

“De leerkrachten hebben geen vertrouwen meer in de woorden van Minov en blijven staken totdat ze gebruik kunnen maken van nutsvoorzieningen. Hierdoor blijft het onderwijs van VOJ Albina voor onbepaalde tijd plat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.