Inschrijving PPPP-Project Brownsberg van start
februari 28, 2020
Devaluatie SRD nog niet in zicht
februari 28, 2020
Show all

SWM geeft politiestation Monkshoop fix

Korpschef kondigt extra wegcontroles Saramacca aan

Het moment waarop directeur Marlon Oosterling het compleet door de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) opgepoetst en ingericht politiestation aan de voet van de Saramaccabrug in Monkshoop, symbolisch teruggeeft aan Korpschef Roberto Prade. Een mooi staaltje van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met deze gerenoveerde politiepost in Monkshoop zal de politie beter in staat zijn het werk uit te voeren, zegt de gewestelijke politieregiocommandant, Retitia Forster, die ook Saramacca onder haar hoede heeft.

Het voortraject van de complete renovatie van het politiestations Monkshoop is begonnen met hoorzittingen in Saramacca, waarbij een terugkeer van de politie bij de brug altijd een uitdrukkelijke wens van de bewoners is geweest, geeft parlementariër Naomi Samidin aan. Samidin prijst dan ook de samenwerking tussen de SWM en de politie.

Het KPS gaat met de bemensing van de post voor een meer zichtbare handhaving van de orde en veiligheid; ook in het verkeer, op dit deel van de Oost-West verbinding.

Comments are closed.