SWM als eerste nutsbedrijf met incasso-loket op de Centrale Markt

Schooljaar 2019/2020 kent vlotte start op Basis en VOJ
oktober 2, 2019
Afobaka stuwdam wordt niet verpand zegt minister Hoefdraad
oktober 2, 2019
Show all

SWM als eerste nutsbedrijf met incasso-loket op de Centrale Markt

Overige nutsbedrijven en dienstverleners volgen spoedig

De Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft dinsdag als eerste nutsbedrijf in Suriname een incassoloket geopend op de Centrale Markt Paramaribo (CMP).

Hierdoor kunnen de meer dan drieduizend marktventers, overig marktpersoneel en natuurlijk de marktbezoekers snel en gemakkelijk de maandelijkse waterrekening betalen.

Velen maakten kort na de opening van het SWM-incassokantoor op de markt gebruik van deze nieuwe dienst

Marktmeester John Lecton vertelt meer over de bedoeling hiervan en complimenteert tegelijk de SWM voor de snelle wijze waarop de vestiging van een incassokantoor op de markt gerealiseerd is. Alleen hoopt hij dat de andere nutsbedrijven een beetje opschieten, want hun werkruimte staat al klaar

Voor de Centrale markt snijdt het mes aan beide kanten. Door deze extra dienstverlening kunnen marktbezoekers behalve hun boodschappen halen ook meteen de maandelijkse rekening betalen. Voor de SWM betekent het een verruiming van de dienstverlening.

Dit zegt Marciano Rodrigues, Hoofd van SWM Incasso, over de snelle en gemakkelijke manier voor marktventers en bezoekers om op marktdagen, tussen 8 en 4 uur de maandelijkse SWM-rekening te betalen.

Comments are closed.