SUTHAIBO informeert Sportminister Dogojo over conflict met boksbond

The Back Lot beleeft mijlpaal
september 25, 2017
‘Leger ontdekt massagraf met lichamen hindoes in Myanmar’
september 25, 2017
Show all

SUTHAIBO informeert Sportminister Dogojo over conflict met boksbond

De Surinaamse Thaiboksbond zegt, voordat er hoger beroep wordt aangetekend in het kortgeding met de Surinaamse Boksbond, de minister van Sport te hebben geïnformeerd, over het gerezen conflict dat reeds een paar maanden speelt. Het is voor de SUTHAIBO moeilijk te verteren dat een uitspraak van de rechter in kortgeding het voor de boksbond mogelijk maakt ook Thaibokswedstrijden te houden.

Omdat het vonnis tegen alle conventies in de sportwereld in gaat, is hier niet alleen het belang van de Thaibokssport in ons land in gevaar, maar met zo een uitspraak is de deur volgens de SUTHAIBO wagenwijd opengezet voor chaos en ontwrichting van het complete sportgebeuren in Suriname.

Minister Joan Dogojo, die inmiddels ook met de boksbond om de tafel is gegaan, heeft partijen opgeroepen alvast een schikking op papier te treffen

Roger Bellevue, voorzitter van de Surinaamse Thaiboksbond, die zegt de interventie van Sportminister Joan Dogojo in het conflict met de boksbond alleen maar toe te juichen. Partijen schijnen de zinnen te hebben gezet op een voorlopige schikking. Tegen de uitspraak van de kortgedingrechter gaat de SUTHAIBO in hoger beroep.

Comments are closed.