10 Mobiel – Jason Gummels 4 Juni 2019
juni 4, 2019
Zelfhulp-app ontwikkeld voor jongeren met psychische problemen
juni 5, 2019
Show all

Suriname niet van regering of politici

Suriname is niet van een regering of politici. Het volk moet eindelijk beseffen dat het land haar toebehoort. Zo luidt de boodschap van de partij voor Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE). DOE-voorzitter Steven Alfaisie vindt dat er leiders nodig zijn die hart hebben voor Suriname en het belang van iedere bewoner vooropstellen. En “geen mensen die denken dat ze het volk begunstigen met het uitdelen van domeingronden en het zwaaien van basiszorgverzekeringskaarten, aldus Alfaisie.

DOE richt haar pijlen ook op de verkiezingen in 2020. Er worden zogeheten ‘hearth-to-hearth’-sessies gehouden met burgers waarbij er van gedachten gewisseld kan worden over de huidige situatie in het land. De partijvoorzitter zegt dat armoede in Suriname niet valt te vergelijken met landen zoals Ethiopië en Rwanda. Maar naar ‘onze’ maatstaven is er nu wel degelijk sprake van. Het verdelen van basispakketten noemt hij op als een voorbeeld. 

Steven Alfaisie, voorzitter van DOE, tijdens een maandag gehouden persconferentie waarbij de speerpunten van de partij zijn gepresenteerd en de activiteiten die gehouden zullen worden naar de verkiezingen van 2020 toe. Alfaisie roept kiezers alvast op bewust te stemmen. “Kies voor kundigheid, eerlijkheid en transparantie” is de boodschap. Eenieder die de ideologie en de gedachtengoed van DOE ondersteunt is er welkom, laat Alfaisie verder weten.

Comments are closed.