Suriname Heritage festival moet meer bezoekers aantrekken dan vorige edities

Bouterse waarschuwt diplomaten niet te bemoeien met binnenlandse aangelegenheden
februari 25, 2014
NPS noemt revolutie militaire dictatuur en dieptepunt in geschiedenis
februari 25, 2014
Show all

Suriname Heritage festival moet meer bezoekers aantrekken dan vorige edities

Het Suriname Heritage festival, welke dit jaar voor de vierde keer gehouden wordt, moet veel meer bezoekers aantrekken dan de vorige edities. Het festival welke nu in Commewijne wordt voorbereid, start op 1 maart en eindigt in de eerste week van april, met een English Breakfast in plantage Bakki aan de rechteroever van de Commewijne rivier, vertelt een van de trekkers van het festival, Sherida Mormon.

[jwplayer mediaid=”26862″] 

Sherida Mormon een van de trekkers van het Suriname Heritage festival. Het is een evenement waarbij er wordt gestreefd naar het maximaliseren van Suriname’s Cultureel erfgoed en de bewustwording daarvan, zegt Mormon verder. Volgens haar zijn Surinamers weinig bewust van de historische waarden die het land te bieden heeft. Ook wordt weinig gebruik gemaakt van de economische potentie van culturele waarden, vindt Mormon.

Op programma staan er culinaire evenementen, tours naar de verschillende plantages, sportwedstrijden, educatieve speurtochten, een wandelloop door Peperpot Nature Park en een family day.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.