Suriname gastheer 9e interregionale conferentie waterwegen

Ministerie Sport- en Jeugdzaken: Betalingen aan werkers verkiezingen Jeugdparlement kent vlotte start
juni 13, 2017
Leiding Leo Victor ontkent entreegeld van SVB te hebben gevraagd – Ondervoorzitter Emanuels heeft geen probleem met buitenlandse arbitrage
juni 13, 2017
Show all

Suriname gastheer 9e interregionale conferentie waterwegen

In het Ramada hotel is maandag de negende interregionale conferentie voor het in kaart brengen van waterwegen gehouden. Het thema van de Inter Regional Coordination Committee (IRCC) is dit jaar: ‘Mapping our seas, oceans and water weaves more important than ever’. Michel Amafo, directeur van de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS) ziet het belang van de conferentie vooral in het versterken van de verschillende landen in het aanbieden van hun hydrografische diensten waaronder het Maritime Safety Information (maritieme veiligheid Informatie).

Het in kaart brengen van de waterwegen in de regio is vooral van belang voor de internationale handel, zegt Amafo. De MAS-directeur vertelt meer over de verschillende landen die participeren als ook de nut van de nautische kaarten in de maritieme sector.

Michel Amafo, directeur van de Maritieme Autoriteit Suriname, maandag bij de opening van de 9e Inter Regional Coordination Commitee (IRCC) meeting in hotel Ramada. De uitgenodigde landen krijgen een beeld wat de MAS kan doen en wat zij kunnen bieden aan andere landen in de regio.

Comments are closed.