Surinaamse bedrijven mogelijk op de grootste Emigratie Beurs van Nederland in februari 2014

Schoolvervoer districten nog steeds gestagneerd
december 3, 2013
RGB koopt terrein voor oplossing occupatievraagstuk
december 3, 2013
Show all

Surinaamse bedrijven mogelijk op de grootste Emigratie Beurs van Nederland in februari 2014

Het eerste International Migrant Career Event IN Nederland vindt plaats  op 8 en 9 februari 2014, tijdens de Emigratie Beurs in Expo te Houten (vlakbij Utrecht). Dit event richt zich op migranten die willen remigreren en op zoek zijn naar een baan in kansrijke landen in ontwikkeling. Het International Migrant Career Event brengt deelnemende  bedrijven en goed gekwalificeerde potentiële werknemers samen. Overige thema’s die naast werk aan bod komen zijn: wonen, ondernemen en studeren.

Ook voor Surinaamse bedrijven is het mogelijk om als exposant deel te nemen aan deze beurs. Dit kunnen enerzijds bedrijven zijn die op zoek zijn naar personeel. Anderzijds biedt deze beurs ook een platform aan bedrijven die producten en/of diensten aanbieden aan (r)emigranten die in Suriname willen komen wonen en werken.

De deelnemende bedrijven kunnen tijdens het International Migrant Career Event in contact komen met enthousiaste, goed opgeleide migranten in Nederland die van plan zijn om terug te keren. Tevens is het mogelijk om het bedrijf te presenteren of een workshop te geven tijdens een aparte sessie. Naast Suriname zullen o.a. Curaçao, Bonaire, Nigeria, Somalië, Angola, Afghanistan en Irak vertegenwoordigd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.