Surinaams Paviljoen biedt Surinaamse bedrijven toegang tot Kwakoe Festival

Overheidsstelsel houdt 83.000 personen overeind
april 13, 2019
Hypotheekbewaarder in ere hersteld
april 13, 2019
Show all

Surinaams Paviljoen biedt Surinaamse bedrijven toegang tot Kwakoe Festival

In het Nelson Mandelapark in Nederland wordt jaarlijks, in de periode juli-augustus, het Kwakoe Summer Festival gehouden. Het Surinaams Paviljoen is een integraal onderdeel van het festival en faciliteert Surinaamse bedrijven en organisaties die hun producten en diensten willen promoten op de Europese markt. In dat kader heeft de organisaties vrijdagavond een bijeenkomst gehouden om bedrijven aan te trekken. De voorzitter van de organisatie Steven Dijksteel zegt aan Radio 10 dat elke ondernemer aan het festival in Nederland kan meedoen, want het biedt voldoende perspectieven in bijvoorbeeld de toerismebranche en het houdt ook exportmogelijkheden in.

Vanessa Grootfaam, eigenaar/manager van Queens Vans Hair and Nails vindt het initiatief een geweldige kans. Ze is van mening dat ondernemers moeten durven, ook in tijden van economische uitdagingen.

Vanessa Grootfaam van Queens Vans Hair en Nails en daarvoor de voorzitter van het Surinaams Paviljoen Steven Dijksteel. Het Surinaams Paviljoen bestaat dit jaar 2 jaar. De organisatie rekent erop dit jaar minimaal 12 bedrijven aan te trekken die mee willen doen aan het Kwakoe Summer Festival in Nederland, die dit jaar duurt van 13 juli tot en met 4 augustus.

Comments are closed.