Surifesta begint festiviteiten weer met Owru Yari Awards

OAS geen bemoeienis met waarheidscommissie
december 4, 2013
Sport 4 december
december 4, 2013
Show all

Surifesta begint festiviteiten weer met Owru Yari Awards

Owru Yari staat weer voor de deur en Stichting Surifesta bereidt zich daarom voor op het coördineren van evenementen in december. De officiële aftrap van de Surifestaperiode is op 16 december, voor de tweede keer wederom met een Owru Yari Awardshow in TBL Cinemas. Dit meldt de organisatie dinsdag in een persbericht.

De Owru Yari Awardshow is een avond waarin zowel scènes op het witte doek verschijnen als live toespraken met de winnaars in de zaal. De beelden die vooraf zijn opgenomen zullen, samen met de speeches van de winnaars tijdens de liveshow, gemonteerd worden tot een televisieprogramma. De awardshow zal na 16 december worden uitgezonden. De productie van de show ligt in handen van Surifatu NV, Ivan Tai-Apin is verantwoordelijk voor de regie.

Tijdens de Awardshow zijn 5 prijzen te verdienen: de Owru Yari Video Award, de Owru Yari Company Video Award, de Best Commercial Award, de Best Media Moment Award en de People’s Choice Award. “Met deze awards wil Surifesta niet alleen de Owru Yari sfeer belichten, maar ook Surinaamse mediabedrijven bedanken die Suriname zowel lokaal als internationaal positief in het daglicht zetten”, aldus Surifesta.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.