SU4SU geeft volledige ondersteuning aan vaccinatiecampagne

John Krishnadath blijft SVB leiden
maart 22, 2021
Sewdien: “LVV zal niet interveniëren in opkoopprijs padie”
maart 22, 2021
Show all

SU4SU geeft volledige ondersteuning aan vaccinatiecampagne

Het ministerie van Volksgezondheid heeft het afgelopen weekend, in samenwerking met bedrijven-organisatie Su4Su de vaccinatie-campagne succesvol voortgezet op het terrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken, KKF. Meredith Cameron, lid van het Nationaal Coördinatie Team is tevreden over de opkomst.

Zaterdag is de 10.000ste persoon gevaccineerd. Het doel van de kick-off is om iedereen te vaccineren maar in het bijzonder de mensen boven de 60 jaar en 40-plussers met chronische ziektes. De activiteit werd gepland in samenwerking met de bedrijven Telesur en Staatsolie. Graciella de Jezus, vertegenwoordiger van Telesur, zegt aan RADIO10 dat de vraag naar het vaccin vanuit de medewerkers van Telesur, groot is.

Volgens de vertegenwoordiger van de organisatie Su4Su, Enith Bergval wil de organisatie zoveel mogelijk mensen laten vaccineren. Op de vraag als het ministerie van Volksgezondheid nu al kan overstappen op normalisatie, zegt Bergval dat zij als burger het vertrouwen heeft in de deskundigen die dat bepalen. Gebleken is dat de verschillende maatregelen die zijn genomen, hebben geholpen om verdere verspreiding van het virus in te dammen.

De 74 jarige Reginald Wouden en zorgwerker Cindy Mahabali hebben zich ook laten vaccineren. Ze voelen zich na de eerste prik, een stuk veiliger.

U hoorde de gevaccineerde Reginald Wouden, 74 jaar en Cindy Mahabali, een zorgmedewerker. De vaccinatiecampagne in het KKF is afgelopen zaterdag ondersteund door Staatsolie en Telesur, terwijl VSH United en Assuria zondag de coördinatie voor hun rekening hebben genomen. Tot en met zaterdag zijn er 11.879 personen ingeënt. Het is de bedoeling om de vaccinactie-campagne volgend weekend te verplaatsen naar de districten Nickerie en Coronie.

Comments are closed.