Su Aid overhandigt rolstoelbussen aan bejaardeninstellingen

Dagbladen overzicht – 10 juni 2019
juni 10, 2019
Personeel LVV moeten eigen hand in ontwikkeling Coronie beseffen, zegt minister Parmesar
juni 10, 2019
Show all

Su Aid overhandigt rolstoelbussen aan bejaardeninstellingen

Houdt ook bedankavond voor trouwe partners :

Stichting Su Aid heeft zondag uiteindelijk de rolstoelbussen overhandigd aan de bejaardeninstellingen die ervoor in aanmerking kwamen. De blije vertegenwoordigers van Huize Ashiana en Majella namen op het terrein van Radio 10 Magic FM, waar het Su Aid kantoor gevestigd is, de sleutels en papieren van de bussen in ontvangst.

De voertuigen waren al in 2016 beloofd. Het lukte de stichting echter pas dit jaar de aanschaf voor elkaar te krijgen. Het geld kwam uit de traditionele geldinzamelingsactie die in december plaatsvindt. De afgelopen campagne kreeg de naam ‘Mek’ Wi Ala Gi Wan Dala’ mee. Stichtingsvoorzitter Giwani Zeggen was samen met het bestuur opgelucht dat de belofte eindelijk is ingevuld.

De directeur van Majella, Harry Neslo, sprak zijn erkentelijkheid uit aan Su Aid en alle burgers die een bijdrage hebben geleverd aan de geldinzamelingscampagnes.

Kort aan het eind was te horen de onderdirecteur van Huize Ashiana, Rodney Sewmandas, die Neslo bijviel. Tegelijk met de overhandiging van de twee rolstoelbussen is het financieel jaarverslag over 2017 gepresenteerd. Excellent Accountancy and Financial Services heeft daaraan een bijdrage geleverd. Assuria Verzekeringen heeft beide voertuigen gratis verzekerd. De rest van de avond was een gezellig samenzijn met de trouwe partners die elk jaar weer samen met het bestuur van Su Aid de schouders onder het werk zetten.

Comments are closed.