10 Mobiel – Dorothy Jap Sam – 26 november 2019
november 26, 2019
Taxi volgens Uber-concept nu ook in Suriname
november 26, 2019
Show all

Su-Aid 2019-campagne al gaande

Stichting Su-Aid is begonnen met haar jaarlijkse inzamelingsactie. Dit jaar zal worden opgehaald voor de kinderafdelingen van zes operationele ziekeninstelingen, te weten het
’s Lands Hospitaal, St. Vincentius Ziekenhuis, het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, het Diakonessenhuis, het Mungra Medisch Centrum en het Marwina Ziekenhuis. Vorige week is de inzameling begonnen met een sms-actie, waarbij het woord “ANU” naar het verkort nummer “1919” kan worden ge-smst. Zo wordt de bijdrage van 2,50 SRD geleverd. Su-Aid voorzitter Giwani Zeggen somt een aantal activiteiten op die verder zullen volgen.

De vertegenwoordigers van de ziekenhuizen zijn blij met het initiatief van de stichting. Er zijn namelijk lijsten aan middelen die elke instelling wel nodig heeft.

Kinderartsen Sigmar Illes van het RKZ, Laurindo Kloof van AZP, Marjorie Muringen van het Diakonessenhuis, verpleegkundig directeur van het MMC, Jenny Pelswijk, en directeur Dayanandshankar Mathoera van het ’s Lands Hospitaal. Er is dit jaar weer speciale song uitgebracht voor de Su Aid-campagne; het draagt de titel ‘Gi Wan Ana’. De tekst is geschreven door Byciel Watsaam, terwijl de productie en het arrangement in handen was van Jimmy Westfa. De artiesten die aan het lied hebben meegwerkt zijn Emmanuel Pinas, Emmely Kartoredjo, Tekisha Abel, Xaviera Ramrattansingh, Physcho, Zulile Blinker en Noel Wielzen.

Comments are closed.