‘Stuka Prisiri’-project nadert einde

90 Seconden – 12 augustus 2017
augustus 12, 2017
10 Mobiel – Fenya Dijksteel – 11 augustus 2017
augustus 12, 2017
Show all

‘Stuka Prisiri’-project nadert einde

Foto: RCPR

Tweejarig traject wordt op 14 augustus afgesloten

Het ‘Stuka Prisiri’-project wordt op 14 augustus afgesloten. Gedurende twee jaar zijn 27 jongeren in de leeftijd van 11-14 jaar, begeleid en ondersteund in het ontdekken en begeleiden van hun talenten. Het project is een initiatief geweest van Quota International of Suriname en de Rotaryclub Paramaribo Residence. Ze lieten de uitvoering over aan de Stichting Projekten Christelijk Onderwijs Suriname.

De ‘Stuka’s’ kregen gedurende twee jaar een gevarieerd activiteitenprogramma voorgeschoteld. Die activiteiten bestonden uit onder meer zogeheten kringgesprekken, een persoonlijkheidsontwikkeling, sport- en spelactiviteiten waaronder schaken en thaiboxen. Daarnaast deden ze ook talloze creatieve en educatieve activiteiten.

De ouders speelden ook een belangrijke rol in het programma. Middels ouderbijeenkomsten konden ze een bijdrage leveren.

Op de afsluiting op 14 augustus zullen de kinderen laten horen en zien wat het ‘Stuka Prisiri’-project voor hen heeft betekend. Een ieder die erbij is betrokken verwacht dat de verbrede kijk op zaken en een toegenomen zelfbewustzijn, een verrijking inhouden voor de verdere ontwikkeling van de ‘Stuka ‘s’.

Comments are closed.