Studenten ACI weerspreken beschuldigen minister Ferrier en NII

10 Mobiel – Vishaant Soekhoe – 21 augustus 2018
augustus 21, 2018
Regering wil inflatoire werking aangekondigde loonsverhogingen voorkomen zegt waarnemend president Adhin
augustus 23, 2018
Show all

Studenten ACI weerspreken beschuldigen minister Ferrier en NII

De studenten van het Albert Cameron Instituut distantiëren zich van de beschuldigingen van Onderwijsminister Lilian Ferrier als zouden zij vernielingen hebben aangericht aan het gebouw van het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur. De beschuldigingen werden door het Nationaal Informatie Instituut benadrukt in een officiële persverklaring van de regering.

De studenten Diandra Aproo en Sifra Ajabia ontkennen die beschuldigen. Zij schuiven de schuld in de schoenen van de veiligheidsdienst van minister Ferrier die onvoorzichtig zou zijn omgegaan met een glazen deur. Dat de studenten verhit waren en naar het ministerie togen om verhaal te halen over het plotselinge het ACI te ontmantelen wordt niet ontkent door de studentenvertegenwoordiging.

Bij hen blijft de rode draad dat het ACI niet zonder een duidelijk afbouwprogramma kan ophouden te bestaan:

De ACI-studenten Diandra Aproo en Sifra Ajabia die zich distantiëren van de beschuldigen, gedaan door onderwijsminister Lilian Ferrier en het Nationaal Informatie Instituut als zouden zij verantwoordelijk zijn voor her breken van een glazen deur ten kantore van de minister.

Comments are closed.