Stichting Wan Okasi houdt hoop op goede toekomst

Bestuur politiebond legt verantwoording af tijdens jaarvergadering
november 19, 2016
Gewapende machten oefenen voor Srefidensi Parade
november 19, 2016
Show all

Stichting Wan Okasi houdt hoop op goede toekomst

De voorzitter van Stichting Wan Okasi, Aniel Koendjibiharie, zegt dat ook zijn organisatie lijdt onder de huidige financiële ontwikkelingen. Ondanks talloze toezeggingen vanuit de overheid blijven daden uit. De mens met een beperking heeft het nog moeilijker gekregen. Desondanks houdt Koendjibiharie hoop dat er ook voor hen een verlichting in het verschiet ligt. In het uiterste geval dat de overheid het wederom laat afweten zijn er altijd mogelijkheden om zaken af te dwingen, zegt de voorzitter van Stichting Wan Okasi. Maar dat is slechts wanneer alle andere communicatielijnen zijn uitgeput.

 

 

Dat was Aniel Koendjibiharie, de voorzitter van Stichting Wan Okasi. Al jaren timmert hij aan de weg, in het belang van de mens met een beperking. Zaken die hij nu graag gerealiseerd ziet, zijn de mogelijkheden voor vervoer en het optrekken van de maandelijkse financiële ondersteuning van SRD 350 naar 550 SRD.

Dit bedrag is gezien de financiële situatie in het land ook al achterhaald, maar ten minste een begin aldus Koendjibiharie.

Comments are closed.