Stichting RUMAS streeft naar verantwoord vaderschap

Personeel LVV moeten eigen hand in ontwikkeling Coronie beseffen, zegt minister Parmesar
juni 10, 2019
Info 10 – Michael Wong Loi Sing over kunst tentoonstelling – 8 juni 2019
juni 10, 2019
Show all

Stichting RUMAS streeft naar verantwoord vaderschap

Houdt zaterdag vaderdagactiviteit

Stichting RUMAS streeft naar een verantwoord vaderschap. Onder normale omstandigheden is ‘vader zijn’ al niet makkelijk, gezet langs de lijnen van heden dag, zijn problemen bijna onvermijdelijk. Ouders en opvoeders kunnen daarbij handvatten gebruiken. Aan het eind van de afgelopen Moederdag special van RUMAS is er een opvoedingsboekje uitgebracht en hetzelfde wil de organisatie doen op Vaderdag. Tips en visies over wat vaderschap vandaag de dag inhoudt zullen erin staan, aldus de bevlogen oprichter en directeur van de stichting, Emmy Hart. Er is plek voor 220 vaders en de registratie start maandag.

Hart waarschuwt dat de deelnemende vaders een vol schema staat te wachten, maar dat zijn ze gewend voegt ze er lachend aan toe. Behalve bewegen zullen er diverse onderwerpen aan bod komen waarover de mannen gaan brainstormen en ervaringen kunnen delen. RUMAS weet dat er een flinke behoefte is onder mannen, vooral vaders, om hun ei kwijt te kunnen.

Emmy Hart van Stichting RUMAS die aanstaande zaterdag wederom een Vaderdag special houdt, waaraan deze keer 220 vaders kunnen meedoen. Er zijn onder hen een aantal die het goed doet en ook hun ervaringen zullen worden meegenomen.

Comments are closed.