Stichting Gonini doneert armprothese aan 16-jarige slachtoffer

Back Lot en Unicef starten opleiding voor vroege schoolverlaters secundair onderwijs
november 1, 2019
Sportverslagen – 1 november 2019
november 1, 2019
Show all

Stichting Gonini doneert armprothese aan 16-jarige slachtoffer

Shamar krijgt van Stichting Gonini een arm prothese gedoneerd. Dit zegt Siegfried Jalink. Jalink die in de Verenigde Staten woonachtig is, was zeer aangeslagen, na het horen van het trieste ongeval, waarbij de 16-jarige tiener Shamar Poetisi zijn bovenarm verloor tijdens werkzaamheden in een Chinse plastic fabriek aan de Industrieweg. Jalink zegt dat zodra de wond genezen is Shamar gelijk met zijn moeder Marilva Brewster naar de Verenigde Staten vliegen voor het aanbrengen van de armprothese. De weldoener bekostigd niet alleen de prothese en behandeling, maar zal ook  zorgdragen voor de  reis- en verblijfskosten van moeder en kind.

Voor de 16-jarige Shamar Poetisi verloor een deel van zijn arm, toen hij op een onverwachts moment zijn hand in de recycle machine stopte. Het jonge slachtoffer was op een gegeven moment bezig met de schoonmaak, toen onverwachts, een andere medewerker de machine aanschakelde, met als gevolg, dat de bovenarm van Shamar werd verbrijzeld. Een aangeslagen moeder Marilva Brewster en slachtoffer, zoon Shamar Poetisi, vertellen de media over het treurig bedrijfsongeval.

U hoorde Siegfried Jalink van de Stichting Gonini. Daarvoor moeder Marilva Brewster en zoon Shamar Poetisi, het slachtoffer die zijn bovenarm op 16 oktober verloor, als gevolg van een bedrijfsongeval. De 16-jarige Shamar raakte zijn arm kwijt tijdens de uitvoering van werkzaamheden in een Chinse plastic bedrijf aan de Industrieweg. De Ware Tijd berichtte dat de zaak op dit moment in behandeling is door Politie Latour. Het bedrijf wilde met SRD 30.000 aan de familie de zaak afdoen, maar het geld werd geweigerd. Intussen is de bedrijfseigenaar naar het buitenland vertrokken.

Comments are closed.