Stichting 1 voor 12 lanceert eigen website bij viering 10-jarig bestaan

Zestiende Fete de la Musique groot succes
juni 24, 2014
Unasur Raad van Afgevaardigden in Ecuador bijeen voor 44ste vergadering
juni 24, 2014
Show all

Stichting 1 voor 12 lanceert eigen website bij viering 10-jarig bestaan

De stichting 1 voor 12 lanceert zijn eigen website,1voor12suriname.com., op 25 juni, de jaardag van directeur van de stichting tevens programma Louis Vismale. Vismale ziet hiermee na negen jaar eindelijk een grote wens in vervulling gaan. De datum van 25 juni is bijzonder, omdat de stichting dan ook haar 10-jarig bestaan zal herdenken.

Vismale zegt dit heugelijk feit groot gevierd zal worden. Met de lancering van de website zal de gemeenschap beter geïnformeerd worden over de verschillende projecten die er worden uitgevoerd. Verder zullen alle uitzendingen van het gelijknamig TV-programma 1 voor 12 op de website te volgen zijn, niet alleen in Suriname, maar ook wereldwijd. Een ander reden is dat de gemeenschap sneller in contact kan komen met de stichting.

Verder is er meer achtergrond informatie van stichting op de website te vinden. Louis Vismale  zegt dat de website zodanig is geregeld, dat er ook een mobiele versie is ontwikkeld, waardoor mensen ook via hun mobiel naar de website kunnen. Vismale hoopt dat met de lancering van de website mensen zich meer betrokken zullen voelen met het sociaal werk die de stichting blijft voortzetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.