Steve Meye: “Vaccinatiebeleid, nonsens beleid”

Magic Ten – 20 november 2021
november 20, 2021
Commandant SOCSouth op werkbezoek bij Defensie
november 22, 2021
Show all

Steve Meye: “Vaccinatiebeleid, nonsens beleid”

De protestgroep Samenwerkende Verontruste Burgers, diverse kerkgemeenschappen en vakbonden hebben zaterdag een protest gehouden. De organisatie is er geen voorstander van dat de regering burgers om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Kerkleider Steve Meye hield de demonstranten voor dat de regering geen recht heeft op “ons lichaam” en dat het een eigen keus betreft over wat erin gaat. Het coronabeleid noemt hij dan ook een “nonsens beleid”.

Een van de deelnemers aan de protestactie was Jonathan van Gee die zegt dat hij zich ervan bewust is dat hij het recht heeft te protesteren tegen het vaccinatiebeleid. Mensen die zich nog niet willen laten inenten moeten worden gerespecteerd. 

Demonstrant Jonathan Van Gee en daarvoor kerkleider Steve Meye, tijdens de zaterdag gehouden protestactie tegen wat wordt genoemd ‘de vaccinatiedwang vanuit de regering’. Volgens de organisatie is dit protest deel van de tweede fase die zal worden uitgebreid als de regering het pad van dialoog niet wil volgen. Dat houdt in een verscherping van nog te komen acties. Het protest vond plaats op het Bronsplein, omdat het Onafhankelijkheidsplein was afgesloten vanwege de oefenexercities in verband met Srefidensi.

Comments are closed.