Interview Cornelis Amafo – 5 december 2017
december 6, 2017
Ministerie HI&T voorlopig telefonisch niet bereikbaar
december 6, 2017
Show all

Start Su Aid 2017 op 10 december

Nieuw lied geïntroduceerd en wederom grote prijs aangekondigd

SU Aid 2017 krijgt een ander tintje. Er wordt deze keer tijdens de twaalf dagen durende campagne, geld ingezameld voor projecten die te maken hebben met kunst, cultuur en sport. Bestuursvoorzitter Giwani Zeggen legt uit dat er gekozen is voor een andere aanpak om de projecten te identificeren die in aanmerking zullen komen.

De nationale inzamelingsactie begint op 10 december en is zoals gebruikelijk bij Radio 10. Bij de kick-off hoort ook een speciale activiteit. Daarnaast is er dit jaar een andere prijs verbonden aan de Gi Wan Anu sms-actie.

De radioveilingen van SU Aid zijn een favoriet onderdeel. Luisteraars bieden tegen elkaar op om de talloze donaties die de sponsoren ter beschikking stellen. Vorig jaar ontbrak er echter een grote attractie, maar die is terug.

 Zeggen benadrukt dat het groter doel is geld in te zamelen waarmee duurzame gemeenschapsdoelen ingevuld kunnen worden. Om aan te tonen waar de fondsen die vorig jaar zijn vergaard naar toe zijn gegaan presenteert het bestuur van SU Aid komende vrijdag het tweede jaarverslag.

Giwani Zeggen, voorzitter van Stichting SU Aid. De SU Aid 2017-editie heeft een geheel eigen themalied dat is gearrangeerd door Jim Westfa en waarvan de tekst een inbreng is van artiesten onder wie Benjamin Fayah, Kater Karma, Nisha Madaran, John Clay, de zangeres Amanda, Kratja, Xaviera Ramrattansing, Simone Bardan en Chemelda Dielingen.

Comments are closed.