Dagbladen overzicht dinsdag 3 april 2018
april 3, 2018
Dagbladen overzicht woensdag 4 april 2018
april 4, 2018
Show all

Start AVD op 4 april

Organisatie trots op deelnemers

 

De start van de 54ste editie van de BVSS Avondvierdaagse staat voor de deur. Van 4 tot en met 7 april lopen enkele duizenden wandelaars door groot-Paramaribo in kleurrijke tenues en klederdrachten, in een echte afspiegeling van de samenleving. Het blijft een drijfveer voor de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) om zo mensen te stimuleren er een gezonde leefstijl op na te houden via de thema ’s die elk jaar zijn verbonden aan Suriname ’s grootste wandelspektakel. Dit jaar luidt de slogan: “Doe mee met de AVD, Fit is oké”.

Purcy Olivieira, de voorzitter van de organisatie, zegt ook trots te zijn op de deelnemers die zich niet hebben laten tegenhouden door de huidige situatie in het land.

BVSS-voorzitter Purcy Olivieira die maandag aan Radio 10 de laatste stand van zaken doorgaf over de aanbrekende 54ste AVD die woensdag start. Zoals gebruikelijk is de wandelloop opgedeeld in categorieën. Zo zijn er de senioren en junioren, de individuele- en lange afstandslopers en bij voldoende belangstelling wordt de 5 Km Wandelloop voor de individuele lopers gehouden. De AVD is van 4 tot en met 7 april. De route is reeds te vinden op Facebook en op de website van BVSS.

Comments are closed.