Staatsadviseur Abrahams: “Nog geen geld voor verharding Krappahoeklaan”

Bedrijven doneren in kader Dag der Verpleging
mei 13, 2020
SoZaVo geeft uitleg over sociaal noodpakket regering
mei 13, 2020
Show all

Staatsadviseur Abrahams: “Nog geen geld voor verharding Krappahoeklaan”

De verharding van de Krappahoeklaan in de oostelijke polders van Nickerie is gestagneerd door een gebrek aan financiële middelen, zegt staatsadviseur Ramon Abrahams. In juni 2019 was door de regering voor de tweede keer het startsein gegeven voor de verharding van deze weg. Het werk zou binnen drie maanden af zijn, maar tot nu toe is er nauwelijks iets gedaan aan de Krappahoeklaan die vooral in de regentijd onbegaanbaar is. NDP-parlementariër Rashied Doekhie kaartte dit punt enkele dagen terug aan tegen Dagblad Suriname. Hij zei dat er door de overheid reeds miljoenen zijn uitgegeven aan regeringsgezinde aannemers die ervandoor zijn gegaan met het geld. Volgens Abrahams is dit pure onzin. Hij zegt tegen Ricky Ristie waarom de bestratingswerkzaamheden wederom stagnatie hebben opgelopen.

Regeringsadviseur Ramon Abrahams tevens ondervoorzitter van de NDP, die in gesprek met Ricky Ristie een hernieuwde aanpak van de Krappahoeklaan in Nickerie heeft beloofd.

In 2014 is een aanvang gemaakt met de bestratingswerkzaamheden van de weg. Het werk liep toen spaak en in juni 2019 werd met fanfare het project wederom hervat. Bij monde van president Desi Bouterse is aan de samenleving beloofd dat de Krappahoeklaan binnen drie maanden zou zijn verhard. Tot op heden is er weinig van gemerkt en bevindt de weg zich nog steeds in onbegaanbare staat. Regeringsadviseur Abrahams zegt dat zodra de financiën worden vrijgemaakt de weg zal worden aangepakt.

Comments are closed.