Sranan Krakti tentoonstelling open voor publiek

Actiemodel onderwijsinspecteurs blijft ongewijzigd
april 1, 2019
Associatie Caribische Staten neemt Managua Declaratie aan
april 1, 2019
Show all

Sranan Krakti tentoonstelling open voor publiek

Villapark Zapakara heeft zaterdag haar nieuwste tentoonstelling, genaamd ‘Sranan Krakti’ geopend. Het bijzondere aan de tentoonstelling is dat het gaat over Suriname, hier bedacht en gemaakt is, met bovenal eigen krachten. De basisgedachte achter ‘Sranan Krakti’ is het ontdekken van de kracht in ons, de natuur, het land en de cultuur, ter verheffing van de natie. Met de ondertiteling “hoe dichter je bij jezelf staat hoe verder je gaat’ wordt bezoekers in de gelegenheid gesteld bepaalde plekken te bezichtigen. In gesprek met Radio 10 geeft de directeur van Villa Zapakara Dakaya Lenz aan dat de gemeenschap na bijkans 10 jaar door middel van de landententoonstellingen genoten te hebben van de kunst en cultuur van andere landen, de beurt nu is aan Suriname.

VSH United is sedert 2012 een trouwe sponsor van de tentoonstellingen. De bedrijfsvertegenwoordiger Malini Ramsoendersingh, zegt dat gekozen is voor verdere steun, omdat dit project in het bijzonder bijdraagt aan de stimulering van de ontwikkeling van het Surinaams kind.

VSH United-vertegenwoordiger Malini Ramsoendersingh. De organisatie wil de tentoonstelling vier jaar draaien. Aan het project leveren meer dan 25 sponsoren een bijdrage. Onderwijsminister Lillian Ferrier verrichte de officiële opening.  

Comments are closed.